Košarkašice Fenerbahčea, predvođene Marinom Maljković, u finalu Evrolige

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Apr.2023, 18:02

Košarkašice Fenerbahčea, predvođene Marinom Maljković, u finalu Evrolige

Košarkašice Fenerbahčea, koje kao trener predvodi Marina Maljković, plasirale su se u finale Evrolige, pošto su u prvom polufinalu fajnal-fora u Pragu savladale italijanski Skio 77:70.

Istanbulski tim će se za titulu šampiona Evrope boriti protiv drugog turskog predstavnika Mersina, koji je savladao domaćina Prag 78:58.

Za Mersin igra Aleksandra Crvendakić, koja je meč završila sa 16 poena i 12 skokova.

Fenerbahče nikada nije bio šampion >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Evrope, ovo im je peto finale, a izgubili su prethodna četiri, uključujući i prošlogodišnje od mađarskog Šoprona.

Mersin takođe nema evropsku titulu, a zanimljivo je da klub nikad nije bio ni šampion Turske.

Finale je na programu u nedelju od 20 sati.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TURSKO FINALE EVROLIGE: Fenerbahče Marine Maljković za titulu protiv Mersina

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Apr.2023

FInale se igra u nedelju od 20 sati...Košarkašice Fenerbahčea, koje kao trener predvodi Marina Maljković, plasirale su se u finale Evrolige, pošto su u prvom polufinalu Fajnal-fora u Pragu savladale italijanski Skio 77:70...Istanbulski tim će se za titulu šampiona Evrope boriti protiv drugog turskog...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.