Košarkaši Cibone u štrajku

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Dec.2010, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košarkaši Cibone u štrajku

ZAGREB -

Košarkaši zagrebačke Cibone stupili su danas u štrajk, a prema rečima kapitena najtrofejnijeg hrvatskog kluba Bojana Bogdanovića njima su se pridružili pomoćni trener Danijel Luc i lekarski tim.

"Nećemo trenirati do utakmice protiv italijanskog Montepaskija u Evroligi, koja je na programu 8. decembra. Po završetku tog meča razgovaraćemo sa upravom kluba i videti šta ćemo dalje da činimo", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << izjavio je Bogdanović, uz ocenu da čelnici Zagrepčana ništa ne čine da poprave tešku materijalnu situaciju već "samo odugovlače".

Bogdanović je istakao da igračima niko iz kluba ništa nije objasnio iako "klub može da ode u stečaj".

"Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić poručio je da nam neće dati nijednu kunu, a uprava je odložila klupsku skupštinu za 16. decembar. Ako ni tada naše rukovodstvo ne bude pronašlo rešenje za velike finansijske nevolje, nikome se ne može zameriti ukoliko odluči da napusti Cibonu", zaključio je Bogdanović.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.