Kokoškov zadovoljan, Braun ga hvali: Imamo sjajnog trenera

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 22:21

Kokoškov zadovoljan, Braun ga hvali: Imamo sjajnog trenera

Igor Kokoškov, trener Fenerbahčea, bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Crvenom zvezdom u prvom kolu Evrolige.

"Uvek je dobar osećaj posle pobede, pogotovo što nismo igrali šest meseci. Nedostaju nam navijači, nedostaje nam ta energija. Imamo još mnogo prostora za napredak, ali sam zadovoljan pristupom. Znali smo da ćemo igrati protiv ekipe koja igra zajedno, koja igra sa dosta kontakta i energije. Ključ je što smo to uspeli da odgovorimo na sve to", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Kokoškov i dodao:

"Pokušavamo da igramo sa što više igrača, da svi budu uključeni, ali večeras smo bili sa nešto kraćom rotacijom i momci su umorni. Na meni je da momke održim sveže".

Lorenzo Braun bio je zadovoljan posle trijumfa.

"Pripremu meča smo odlično sproveli na terenu. U drugoj četvrtini smo ofanzivno pronašli ritam i u nastavku smo to i održali. Sjajan je osećaj, trener je sjajan i svakog dana svi vredno treniraju. Košarka je sport uspona i padova. Moramo da održimo momentum i da budemo fokusirani defanzivno."

Crvena zvezda je u prvom kolu Evrolige izgubila od Fenerbahčea 77:63.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.