Kaun tri meseca van terena

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaun tri meseca van terena

Centar moskovskog CSKA, Saša Kaun, odsustvovaće sa terena tri meseca zbog povrede kolena.

Kaun se povredio pre desetak dana, nakon čega ga je klub poslao u SAD, gde će ga operisati lekar Klivlend Kavalirsa, dr Ričard Parker, a prve prognoze govore da će se Kaun vratiti na teren početkom februara.

Na listi povređenih u redovima "armejaca" nalazi se još Ramunas Šiškauskas, koji se povredio na utakmici protiv Panatinaikosa i očekuje ga oko četiri nedelje >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << pauze, kao i Vikor Hrijapa, koji se povredio pred početak SP u Turskoj.

Moskovljani su u prva dva kola Evrolige oba puta poraženi, prvo kod kuće od Armani Džinsa, a potom na gostovanju Panatinaikosu, pa će Duško Vujošević i njegovi izabranici što pre morati da podignu formu i vrate se na pobedničke staze.

Vujošević: Umorila nas Amerika

Domaći mediji su juče preneli informaciju da je CSKA kontaktirao upravu Reala povodom eventualnog transfera Novice Veličkovića iz Reala, jer reprezentativac Srbije nema adekvatnu minutažu u Madridu.

foto: cskabasket.com
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.