Kalkulacije - Sada je sve kristalno jasno!

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2017, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kalkulacije - Sada je sve kristalno jasno!

Crvena zvezda je pala na osmu poziciju nakon pobede Efesa i svog poraza u ovom kolu, ali i dalje apsolutno zavisi samo od sebe.

Velika gužva od 5-8 mesta u Evroligi, a ekipa Crvene zvezde se nalazi na onom najmanje popularnom u ovom trenutku, barem kada gledamo te pozicije koje vode u plej-of.

Ipak, postoji i dalje mogućnost da ispadnu iz top 8 do kraja regularnog dela takmičenja, ali za to bi trebalo da se poklopi mnogo kockica.

Prvo, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda mora da zaboravi ovaj poraz od Olimpijakosa i da pokuša na sve načine da slavi protiv Barselone u Španiji.

Ono što je definitivno, Zvezda bi pobedom u poslednjem kolu definitivno obezbedila plasman u narednu fazu, ali bi to mogla da obezbedi i mnogo pre, možda već u petak.

Ukoliko Zvezda pobedi Barselonu, a Darušafaka izgubi od Galatasaraja, onda će Zvezda obezbediti plasman u Top 8.

Idemo korak po korak, još ništa nije gotovo, posebno bi mogao da nastane problem ukoliko bi Darušafaka pobedila naredne dve utakmice, a Zvezda izgubila jednu. U tom slučaju direktan duel u poslednjem kolu odlučuje učesnika u četvrtfinalu.

Zvezda do kraja igra protiv Barselone, Uniksa (D) i Darušafake (G), a Darušafaka igra protiv Galate (D), Brozea (G) i Zvezde (D).
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

KOŠARKAŠI ZVEZDE: Težak poraz, ali sad je važna samo Barsa

Izvor: Kurir, 22.Mar.2017

..."Težak poraz Prava takmičarksa utakmica, možda je nismo najbolje otvorili, bili smo u nekom grču i pod pritiskom Kasnije smo uspostavili našu igru Odbranu smo igrali korektno, napravili smo neku seriju, ali nismo izdržali do kraja Ovog puta nije bio taj dan Čestitao bih svojim igračima na...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.