KOGA IZBEĆI? Poznati svi šeširi, Zvezda u četvrtak dobija rivale u Evroligi!

Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 14:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOGA IZBEĆI? Poznati svi šeširi, Zvezda u četvrtak dobija rivale u Evroligi!

Košarkaši Crvene zvezde u četvrtak će saznati imena protivnika u Evroligi za sezonu 2015/2016.

Žreb za sastav grupa elitnog klupskog takmičenja Evrope biće održan u Barseloni sa početkom u 13 sati, a Crvenu zvezdu na ovoj ceremoniji predstavljaće direktor kluba Davor Ristović.
- Za Crvenu zvezdu je jako važno da je zadržala kontinuitet učešća u Evroligi. Već treću godinu zaredom Zvezda će se takmičiti u elitnoj evropskoj konkurenciji, a >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ostalo je samo da saznamo ko će nam biti protivnici. Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze kada je žreb u pitanju. Sačekaćemo da sve prođe, da saznamo imena rivala pa ćemo moći nešto više da komentarišemo – poručio je iz Barselone direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović.
Kao što je poznato crveno-beli su na osnovu rezultata u evrokupovima u prethodne tri sezone smešteni u četvrtom šeširu zajedno sa ekipama Žalgirisa, Armanija i Bamberga što automatski znači da su to timovi sa kojima Zvezda neće moći da se sastane u prvoj fazi. Žreb će kao i do sada biti poludirigovan što znači da ekipe iz jedne lige ne mogu biti zajedno u istoj grupi prve faze takmičenja.

PRVI ŠEŠIR: CSKA Moskva, Real Madrid, Barselona, Olimpijakos
DRUGI ŠEŠIR: Makabi, Panatinaikos, Fenerbahče Ulker, Anadolu Efes
TREĆI ŠEŠIR: Himki, Laboral Kuća, Lokomotiva Kuban, Unikaha
ČETVRTI ŠEŠIR: Žalgiris, Armani, Crvena zvezda Telekom, Bamberg
PETI ŠEŠIR: Pinar Karšijaka, Darušafaka, Cedevita, Bajern
ŠESTI ŠEŠIR: Dinamo Sasari, Zelena Gora, Strazbur, Limož


Žreb će direktno biti penošen na TV Sport klub, a određivanje sastava grupa moćiće da se prati uživo i putem zvaničnog sajta Evrolige www.euroleague.net .
The post KOGA IZBEĆI? Poznati svi šeširi, Zvezda u četvrtak dobija rivale u Evroligi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Zvezda sutra dobija rivale u Evroligi

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2015

"Nezahvalno je davati bilo kakve prognoze kada je žreb u pitanju. Sačekaćemo sve da prođe, da saznamo imena rivala, pa ćemo moći nešto više da komentarišemo", poručio je direktor kluba Davor Ristović..Košarkaši Crvene zvezde imena protivnika u Evroligi za sezonu 2015/2016 saznaće u četvrtak...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.