KO OVOME DOPUŠTA DA SUDI? Slovenac Javor NAPRAVIO skandal u Evroligi (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Feb.2023, 23:54

KO OVOME DOPUŠTA DA SUDI? Slovenac Javor NAPRAVIO skandal u Evroligi (VIDEO)

Teško je setiti se da se nešto slično ikada dogodilo.

Slovenački košarkaški sudija Damir Javor je napravio neverovatan previd (prikladnije je reći verovatno i skandal) na evroligaškom meču između Asvela i Virtusa u Vilerbanu.

Tokom četvrte četvrtine, košarkaš Virtusa Ismael Bako je zaradio svoju petu ličnu grešku, ali je i pored toga ostao na terenu za sledeću akciju.

Javor, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali ni ostale sudije, a to su za ovaj meč bili Srbin Milivoje Jovčić i Grkinja Vasiliki Caruša, nisu primetili da nešto ne valja.

The ref called the offensive foul on Bako, it was his 5th. The table didn’t show that, so he stayed on court for the whole following action.

At least there was another foul after few seconds, so basically this didn’t really affect the game. But… 🫣🫣🫣 pic.twitter.com/wO3Dvy01Cn

— Marco Pagliariccio (@loupaya) February 3, 2023

Tek pošto je trener Asvela, Ti-Džej Parker počeo energično da gestikulira i da pokazuje prema Damiru Javoru, ovaj je otišao do zapisničara i shvatio da je Bako zaista morao da se nađe na klupi. Problem je što je odigrana cela naredna akcija i on je na terenu proveo 14 sekundi više nego što je smeo.

Na svu sreću, nije dodatno uticao na igru, prekršajem ili bilo čim drugim, pa je susret mogao da se nastavi bez većih problema. Virtus je na kraju slavio laku pobedu u Francuskoj rezultatom 64:77.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.