KO ĆE BITI MVP EVROLIGE: U trci čak četiri košarkaša Partizana, najveće šanse ima Matijas Lesor

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 13:14

KO ĆE BITI MVP EVROLIGE: U trci čak četiri košarkaša Partizana, najveće šanse ima Matijas Lesor

Centru crno-belih najveći rival Saša Vezenkov iz Olimpijakosa.

Košarkaš Partizana Matijas Lesor nalazi se u najužem  izbru u trci za MVP titulu Evrolige, pogotovo zbog toga što se visoko kotira u glasanju navijača.

Lesor je trenutno na drugon mestu po broju publike sa 12, 37 odsto glasova, a ispred njega superstar Olimpijakosa Saša Vezenkov sa 12,59 odsto glasova.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Partizan ima najviše igrača među najboljih 12, čak četiri. Matijas Lesor je do sada osvojio 12.26 odsto glasova, a od njega je samo bolji u ovom momentu Saša Vezenkov iz Olimpijakosa sa 12.56. Iza Lesora su još dvojica igrača tima Željka Obradovića, kapiten Kevin Panter (6.76) i Dante Egzum (6.42). Zek Ledej je sedmi u poretku sa 4.48 odsto glasova. Olimpijakos ima tri kandidata, Makabi dva, po jednog Real Madrid, Barselona i Baskonija.

𝗔𝗹𝗹-𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗳𝗮𝗻 𝘃𝗼𝘁𝗶𝗻𝗴 𝗶𝘀 𝗼𝗽𝗲𝗻!

Take part in choosing the 𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗠𝗩𝗣, 𝗔𝗹𝗹-𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗙𝗶𝗿𝘀𝘁 𝗧𝗲𝗮𝗺, and the 𝗔𝗹𝗹-𝗘𝘂𝗿𝗼𝗟𝗲𝗮𝗴𝘂𝗲 𝗦𝗲𝗰𝗼𝗻𝗱 𝗧𝗲𝗮𝗺

Vote until May 11th🗓️https://t.co/s3fq9FB7Dt pic.twitter.com/6WcbnpPUrF

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 24, 2023

Podsetimo, glasovi publike donose samo 25 odsto "težine" kada je u pitanju MVP trka, dok ostatak glasova dobijamo od trenera i kapitena evroligaških timova, kao i novinara.

Kada već pominjemo novinare, oni koji rade za specijalizovani košarkaški sajt "Eurohups" uvrstili su Partizan među četiri tima kada je u pitanju osvajanje EL. Podsetimo, crno-beli večeras od 20.45 časova igra protiv Reala prvi meč četvrtfinala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.