KAKVA BI TO BOMBA BILA: Karmelo Entoni razmišlja da zaigra u Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Maj.2023, 16:13

KAKVA BI TO BOMBA BILA: Karmelo Entoni razmišlja da zaigra u Evroligi

Završio NBA karijeru.

Svojevrmeno najbolji strelac NBA Karmelo Entoni završio je profesionalnu karijeru.  Jedan  od najboljih u ovom milenijumu u NBA ligi je dugo vagao, a zanimljivo da je malo falilo da završi u i Evroligi.

- Prema ligaškim izvorima, Karmelo je imao neke ponude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najboljih evropskih klubova, ali je na kraju ipak odlučio da ne ide nigde, osim ako ne naiđe dobra ponuda iz NBA lige - napisao je Mark Štajn, jedan od renomiranijih novinara.

From the NBA to the EuroLeague? Carmelo Anthony's retirement leaves fans wondering what could have been 🤔

Melo received some top-level European interest this season:https://t.co/ZHLk3VPsgU

— BasketNews (@BasketNews_com) May 27, 2023

Karmelo je deveti strelac u istoriji NBA lige, a poznat je svima i kao neko ko je uvek bio na raspolaganju reprezentaciji SAD-a.

U bogatoj karijeri igrao je za Demver, Njujork, Hjuston, Portland, Oklahomu i Lejkerse.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Beatris Bušar, sestra kanadske teniserke Eženi Bušar

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.