Jutro posle - Sfairopulos napustio Olimpijakos

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2018, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutro posle - Sfairopulos napustio Olimpijakos

Drugu sezonu za redom Olimpijakos je ostao bez šampionske titule, a jutro nakon poraza od Panatinaikosa i bez trenera.

Jutro nakon pete finalne utakmice plej-ofa grčkog šampionata iz Atine stiže vest da je Janis Sfairopulos napustio Olimpijakos.

Sfairopulos je predvodio Olimpijakos od 2014. godine i u tom periodu osvojio dve šampionske titule i jedan trofej u Kupu, ali je u prethodne dve sezone ekipa podbacila.

U prethodne dve sezone Olimpijakos je igrao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u finalu Evrolige ali je ostao bez trofeja, dok je u grčkom šampionatu Panatinaikos vezao dve titule.

Ugovor Janisa Sfairopulosa u Olimpijakosu ističe na kraju meseca i odluka klupskog rukovodstva bila je da se mladom stručnjaku ne nudi novi.

To znači da će tokom leta doći do velike rekonstrukcije u timu iz Pireja jer će osim trenera ekipu napustiti i jedan deo igrača.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.