Izvor: MozzartSport.com, 26.Maj.2020, 13:41

Itudis podržava Evroligu: Mudra odluka...

“Mi svi volimo da se takmičimo, da budemo krunisani šampioni, ali, nažalost, ove godine je šampion COVID-19”

Trener CSKA, Dimitris Itudis, zadovoljno je ispratio odluku Evrolige da stavi tačku na ovu sezonu, te da i naredne sezone igraju istih 18 klubova kao i ove.

Itudis je, kao trener i dalje aktuelnog šampiona CSKA, dao intervju za rusku Izvestiju, i rekao da su odluke Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << bile - mudre.

"Danas je tužan dan za Evroligu i košarku. U isto vreme, mislim da su oni koji upravljaju, uzeli sve okolnosti u obzir, doneli mudru odluku, koju potpuno podržavam. Mi svi volimo da se takmičimo, da budemo krunisani šampioni, ali, nažalost, ove godine je šampion COVID-19. I u nameri da ga pobedimo, moramo dobro da se pripremimo. Želim da se zahvalim svim vlasnicima i sponzorima, kao i navijačima na strpljenju. Bilo nam je potrebno vreme da prihvatimo realnost nove ere, da shvatimo situaciju", rekao je Itudis.

Itudis je takođe obećao da će on, zajedno sa predsednikom CSKA Andrejom Vatutinom, probati da napravi najjači mogući tim u datim okolnostima.

"Istražujemo sve mogućnosti za to. Jasno, zbog veoma dugačke pauze, pripreme bi mogle da počnu ranije, a naš stručni štab će doneti najbolju odluku po ovom pitanju", rekao je Itudis.

Tagovi:

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.