Itudis: Evroliga gubi takmičarski aspekt i pravičnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Okt.2020, 12:11

Itudis: Evroliga gubi takmičarski aspekt i pravičnost

Trener košarkaša moskovskog CSKA Dimitris Itudis rekao da je Evroliga, zbog novonastale situacije sa koronavirusom, gubi takmičarski aspekt i pravičnost.

Najjače klupsko košarkaško takmičenje u Evropi iz kola u kolo ima problem sa zaraženim igračima, zbog čega se mečevi odlažu i otkazuju.

"Celokupna situacija se samo pogoršava. Himki nema zdrave igrače, Asvel i Zenit imaju previše zaraženih, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mi imamo četvoricu pozitivnih. Mogu da spomenem još mnogo klubova, kao što je Barselona i drugi, ali ja sam samo trener. Verujete mi, Evroliga gubi takmičarski aspekt i pravičnost", rekao je Itudis, a prenosi Jurohups.

Košarkaši CSKA večeras u Istanbulu igraju meč u Evroligi protiv Fenerbahčea.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Itudis: Evroliga gubi takmičarski aspekt i pravičnost

Izvor: Nezavisne Novine, 14.Okt.2020

Trener košarkaša moskovskog CSKA Dimitris Itudis rekao da je Evroliga, zbog novonastale situacije sa virusom korona, gubi takmičarski aspekt i pravičnost.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.