Istanbulskom košmaru došao je kraj: Duda srušio Nižnji i slavio u Evroligi posle mesec dana! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Mar.2015, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbulskom košmaru došao je kraj: Duda srušio Nižnji i slavio u Evroligi posle mesec dana! (VIDEO)

Posle četiri vezana neuspeha u elitnom takmičenju, Efes je uspeo da pobedi i vrati se na pravi put za četvrtfinale – 79:75

Duda se probudio iz ružnog sna, Efes je konačno pobedio u Evroligi! Posle četiri vezana poraza, istanbulski gigant uspeo je da sruši Nižnji iz Novgoroda i vrati se na pravi kurs koji vodi među najboljih osam ekipa Starog kontinenta – 79:75! Umalo da Pivari prokockaju pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << koju su već imali u džepu, pošto su u poslednjem minutu dali priliku gostima da se vrate sa minus 10, ali je trijumf ipak ostao Pivarima... Nenad Krstić je bio u sastavu domaćih, ali nije ulazio u igru.

Najbolji u pobedničkom timu bio je Milko Bjelica sa 15 poena, dok su Stefon Lazme i Čedi Osman ubacili po dva manje. S druge strane, Tejlor Ročesti i Art Parakuski opet su odigrali izvanredno, ali nisu imali adekvatnu podršku saigrača. Beloruski centar postigao je 22 poena uz sedam skokova,

Gosti su bolje ušli u meč, a Parakuski i Ročesti bili su nezaustavljivi za Pivare koji, međutim, uspevaju da se trgnu u finišu prve deonice zahvaljujući Stratosu Perperogluu koji je već u prvih 10 minuta sakupio osam pogodaka. Grk je samo nagovestio seriju Efesa koju će nastaviti Milko Bjelica i Dario Šarić, pa Turci vrlo brzo dolaze do dvocifrenog plusa (47:37). Pomenuti dvojac tima iz Novgoroda imao je odgovor, ali problem za Ainarsa Bagackisa bio je što ga niko osim njih nije imao. Igra „dva na pet“ donela je priključak gostima, ali su ga ubrzo ponovo izgubili i nizom pogodaka Darija Šarića Pivari odlaze na odmor sa devet poena viška – 48:39.
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.