IVANOVIĆ SVESTAN: Velike su razlike u ABA ligi i Evroligi

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 19:48

IVANOVIĆ SVESTAN: Velike su razlike u ABA ligi i Evroligi

Izlaganje trenera posle trijumfa u regionalnom takmičenju.

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović bio je zadovoljan posle ubedljivog trijumfa crveno-belih u ABA ligi nad Igokeom 104:71.

- Počeli smo dobro, kocentrisano u odbrani i napadu. Napravili smo razliku. Posle toga smo pokušali sa nekim igračima da igraju više nego inače i uradili smo ono što smo planirali", rekao je Duško Ivnović.

Jasna je treneru razlika između odbrane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Evropi i u domaćim okvirima.

Ima puno razloga zašto je danas šut bio bolji. Prvi i osnovni razlog je razlika u odbranama koja se igra u Evroligi i u ABA ligi.Naš sistem napada je uvek isti. Zavisi od odbrane i ko ima više mogućnosti da poentira. Nismo igrali drugačije u odnosu na druge utakmice. Mi smo psihički dobri, sve je kako treba. Samo na tom meču protiv Virtusa nismo ličili na sebe - istakao je Ivanović.

 Osvrnuo se za kraj Duško Ivanović i na povređenog Hasana Martina.

On je dosta dobro fizički, ali to je dva meseca bez igre. Da bi igrao treba će mu vremena. Počeo je sa nama da trenira, ali potrebno je vreme. Isto je bilo kao i sa Nikolom Ivanovićem. Da može da se igra a da se ne trenira, niko ne bi trenirao - završio je trener Zvezde.

Crvenu zvezdu sledeći meč igra u četvrtak u Tel Avivu protiv Makabija.

Pogledajte kako izgleda poznata hrvatska navijačica Ivana Knol
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.