IMA LI ONDA SMISLA IGRATI: Rusi tvrde da je mesto ABA lige u Evroligi već pripalo nekome!

Izvor: HotSport.rs, 20.Maj.2021, 16:13

IMA LI ONDA SMISLA IGRATI: Rusi tvrde da je mesto ABA lige u Evroligi već pripalo nekome!

Ruska agencija za međunarodne informacije iznela je jednu veoma zanimljivu tvrdnju! Crvena zvezda i Budućnost igraju finale ABA lige, a iako nije garantovano očekuje se da osvajač iste ode u Evroligu. Ipak, RIA – ruska agencija za međunarodne informacije tvrdi nešto drugo. ‘Prethodno je najbolji tim VTB lige, ne računajući CSKA koji ima dugoročnu licencu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << […]
The post IMA LI ONDA SMISLA IGRATI: Rusi tvrde da je mesto ABA lige u Evroligi već pripalo nekome! appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

ZVEZDA VEĆ U EVROLIGI: Finale ABA lige protiv Budućnosti samo za trofej?

Izvor: Kurir, 20.Maj.2021

Ruski mediji su baveći se košarkaškom VTB ligom, objavili i informaciju da će iz regionalne ABA lige Evroligu u sezoni koja sledi igrati Crvena zvezda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.