HITNA REAKCIJA: Reprezentativac Srbije završio u bolnici (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Mar.2023, 10:51

HITNA REAKCIJA: Reprezentativac Srbije završio u bolnici (FOTO)

Niko se ovome nije nadao.

Reprezentativac Srbije, Ognjen Jaramaz neće po dobrom pamtiti gostovanje Bajerna u Milanu u okviru 30. kola Evrolige.

Kako je klub iz Minhena saopštio na svom Tviter nalogu, srpski košarkaš Ognjen Jaramaz je hospitalizovan u Milanu zbog upale slepog creva.

FCBB 🤝 @OlimpiaMI1936 - we want to say thank you to the whole Milan organization for their help regarding >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << the medical emergency of Ognjen Jaramaz! Grazie mille, guys!#WeBallTogether #EA7BAY pic.twitter.com/1HbKnmfTZV

— FC Bayern Basketball (@FCBBasketball) March 24, 2023

Košarkaši Olimpije iz Milana slavili su protiv Bajerna sa 99:74 u okviru 30. kola Evrolige, sve je zatekla vest o reprezentativcu Srbije, Ognjenu Jaramazu!

Kako se navodi, u pomoć Jaramazu i Bajernu uskočila je i Olimpija, pa su Nemci zahvalili kolegama na brzoj reakciji i velikom gestu.

Pogledajte kako izgleda Lorena Gomez, snaja Serhia Ramosa

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jaramaz hitno hospitalizovan u Milanu – Bajern zahvalan Olimpiji

Izvor: B92, 25.Mar.2023

Košarkaši Bajerna poraženi su od Olimpije iz Milana sa 99:74 u 30. kolu Evrolige, ali svi pričaju o lepom gestu domaćina pre utakmice...Naime Ognjen Jaramaz nije nastupio na utakmici u Italiji jer je imao zdravstvenih problema, kasnije se ispostavilo da se radi o upali slepog creva...Srpski košarkaš...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.