Jaramaz hitno hospitalizovan u Milanu – Bajern zahvalan Olimpiji

Izvor: B92, 25.Mar.2023, 11:52

Jaramaz hitno hospitalizovan u Milanu – Bajern zahvalan Olimpiji

Košarkaši Bajerna poraženi su od Olimpije iz Milana sa 99:74 u 30. kolu Evrolige, ali svi pričaju o lepom gestu domaćina pre utakmice.

Naime Ognjen Jaramaz nije nastupio na utakmici u Italiji jer je imao zdravstvenih problema, kasnije se ispostavilo da se radi o upali slepog creva.

Srpski košarkaš je hitno hospitalizovan u Milanu, a veliku pomoć su pružili i ekipa Olimpije, zbog čega su im čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Bajerna baš zahvalni.

Inače Olimpija Milano nije imala puno problema u ovoj utakmici, može se reći da su rutinskom igrom upisali novu pobedui tako zadržali kakve takve šanse da se nađu u plej ofu Evrolige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.