HEZONJA ODUŠEVLJEN GROBARIMA: I ja bih navijao protiv Reala, kapa dole, svaka čast Željku

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 23:49

HEZONJA ODUŠEVLJEN GROBARIMA: "I ja bih navijao protiv Reala, kapa dole, svaka čast Željku"

Lepe reči hrvatskog reprezentativca.

Košarkaš Real Madrida Mario Hezonja bio je oduševljen atmosferom u Štark areni na trećem meču četvrtfinala Evrolige protiv Partizana.

Španci su slavili 82:80 i produžili plej-of seriju.

- Ceo svet zna kakva će biti atmosfera. Među najboljim navijačima na svetu. U situaciji smo kakvoj jesmo, znali smo kako ćemo biti dočekani. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sam ovde, i ja bih vikao protiv Real Madrida - rekao je Hezonja.

Zna Mario šta je vratilo Real u igru nakon minusa od 15 poena.

- Izmene. Ušli su momci sa klupe. Dizali smo nivo, oni su promašili dosta šuteva. Stizali smo ih, i prestigli - rekao je on, a potom govorio o četvrtom meču.

- Zamislite kako će biti u četvrtak, kada o ovoj utakmici pričamo o superlativima. Spavamo mi lagano svakako, sve je u redu. Kapa dole i Željku što je sve smirivao - rekao je Hezonja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

HEZONJA ODUŠEVLJEN DOČEKOM: „Kapa dole svima, nismo imali nikakve probleme“! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 03.Maj.2023, 00:00

Hrvatski košarkaš se još jednom zahvalio Obradoviću i navijačima Partizana na lepom dočeku Košarkaši Reala uspeli su da zabeleže prvu pobedu u seriji protiv Partizana, nakon pobede u beogradskoj Areni rezultatom 80:82. Tihi heroj pobede španske ekipe bio je Mario Hezonja, koji je zabeležio...

Nastavak na HotSport.rs...

Obradović: Ponosan sam na igrače i navijače, fenomenalna slika otišla u svet

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2023

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je poslije poraza od Reala u trećem meču četvrtfinala Evrolige da je ponosan i na igrače i na navijače.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.