Gudurić bez promašaja za tri – Fener slavio u Tel Avivu

Izvor: B92, 22.Nov.2018, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurić bez promašaja za tri – Fener slavio u Tel Avivu

Košarkaši Fenerbahčea pobedili su na gostovanju Makabi sa 74:70, u devetom kolu Evrolige.

Na terenu za turski tim bili su reprezentativci Srbije Nikola Kalinić i Marko Gudurić, koji su imali dobre role.

Kalinić nije briljirao u napadu (2p, 1/5), ali je imao sedam skokova, dok je Gudurić postigao 13 poena, uz 3/3 van linije 6,75.

Najefikasniji u timu Željka Obradovića bio je Kostas Slukas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa 18 poena, dok je Jan Veseli ubacio 11, odnosno Lovernj osam, koji je imao i osam skokova.

Makabi nije odigrao toliko lošu partiju, ali je pretrpeo sedmi osmi poraz u devet utakmica. Po 15 poena postigli su Vilbekin i Kalojaro, dok je Diandre Kejn ubacio devet.

Fenerbahče je ostvario osmu pobedu i nalazi se na vrhu tabele, dok je Makabi na začelju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gudurićeva četvrtina iz snova! Kad Željko podvikne...

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2018

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su peti uzastopni trijumf u Evroligi, pobedivši Makabi u Tel Avivu rezultatom 74:70...Domaćin je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu, kontrolisao je skok i naterao tim Željka Obradovića na veliki broj izgubljenih lopti, čak devet...Drugu četvrtinu obeležio je...

Nastavak na N1 televizija...

Obradović: Gudurić dobar, ali ovo je timska pobeda

Izvor: N1 televizija, 23.Nov.2018, 08:42

Trener Fenerbahčea Željko Obradović istakao je posle pobede nad Makabijem u Tel Avivu (74:70) u 9. kolu Evrolige, da je za trijumf zaslužan ceo tim, ali da to nije zadovoljavajući nivo igre u odnosu na kvalitet koji poseduju...Fener je do pobede došao u velikoj meri zahvaljujući odličnoj partiji...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.