Gudurićeva četvrtina iz snova! Kad Željko podvikne...

Izvor: N1 televizija, 22.Nov.2018, 23:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudurićeva četvrtina iz snova! Kad Željko podvikne...

Košarkaši Fenerbahčea ostvarili su peti uzastopni trijumf u Evroligi, pobedivši Makabi u Tel Avivu rezultatom 74:70.

Domaćin je bio mnogo bolji u prvom poluvremenu, kontrolisao je skok i naterao tim Željka Obradovića na veliki broj izgubljenih lopti, čak devet.

Drugu četvrtinu obeležio je i jedan nervozni tajm-aut Željka Obradovića, u kom je kritikovao Kostasa Slukasa. Taj detalj svavako >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << je 'prodrmao' tim iz Istanbula.

Drugo poluvreme donelo je rasplet upravo u režiji Slukasa, koji je postigao 18 poena i samim tim bio igrač utakmice. Međutim, pitanje je da li bi Fener slavio u Tel Avivu da nije sjajan u četvrtom periodu bio Marko Gudurić.

Marko Guduric goes OFF in the 4th! pic.twitter.com/FRUgQnwovY

Srpski košarkaš je svih 13 poena (2/5 za dva, 3/3 za tri) postigao u odlučujućem periodu, uz po skok i asistenciju za 20 minuta. Nikola Kalinić je zabeležio 2 poena (1/4 za dva, 0/1 za tri), a imao je još 7 skokova i asistenciju za 23 minuta.

Na drugoj strani, u prvom meču Joanisa Sfaropulosa na klupi Makabija, bolji od ostalih bio je Anđelo Kalojaro sa 17 poena, dok je Skoti Vilbekin dodao 15.

Pogledajte REZULTATE i TABELU.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.