Glasanje za najbolju petorku Evrolige: Bogdan ispred ostalih!

Izvor: MozzartSport.com, 05.Maj.2017, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Glasanje za najbolju petorku Evrolige: Bogdan ispred ostalih!

Među prvih pet i Miloš Teodosić

Posle četvrtfinalnih mečeva, došlo je i vreme predigre za završni turnir Evrolige, koji će se od 19. do 21. maja odigrati u Istanbulu. 

Na tapetu je, između ostalog, izbor za najbolje dve petorke elitnog takmičenja gde kolo vodi - Bogdan Bogdanović! Naime, na zvaničnom sajtu Evrolige objavljeni >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su rezultati glasanja navijača, a prema njihovom mišljenju upravo srpski šuter najviše zaslužuje da se nađe u timu sezone! Ponajviše zbog spektakularnih igara u četvrtfinalu protiv Panatinaikosa, kada je sam praktično odradio više od pola posla za Fenerbahče.

Prema postojećim rezultatim glasanja Bogdanović ima 11,85 odsto glasova. Na drugom mestu je njegov saigrač Ekpe Judo sa 11,66 odsto, dok je treći Miloš Teodosić sa 6,15 odsto glasova. Iza srpskog kapitena nalazi se još jedan košarkaš Fenera, Jan Veseli, sa 5,85 procenata glasova. Na petom mestu je Serhio Ljulj i on je dobio 5,69 procenata.

Zatim slede Bobi Dikson (Fenerbahče, 5%), Nando De Kolo (CSKA Moskva, 5%), Luiđi Datome (Fenerbahče, 4%), te Jorgos Printezis (Olimpijakos, 4%) i Kris Singlton (Panatinaikos, 3%).

Ipak, postoji i jedno malo neslaganje kada je u pitanju ovo glasanje. Naime, na sajtu Evrolige, u posebnom odeljku, stoji napomena da je glasanje trajalo od 10. aprila u podne, zaključno do 3. maja u podne. Dok, na naslovnoj strani elitnog takmičenja piše da glasanje još traje.

Rezultate glasanja možete da pogledate OVDE.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Simonović i Teodosić u konkurenciji za najbolji potez sezone u Evroligi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 06.Maj.2017, 16:43

Možete glasati za njih na sajtu 7days.euroleague.net..Imali ste već prilike da vidite glasanje za najbolju petorku Evrolige, a to takmičenje je kao zagrevanje za Fajnal for u Istanbulu (19. do 21. maja) izbacilo novo glasanje - za najmagičniji potez takmičenja...U toj konkurenciji našli su se i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.