Gazda Panatinaikosa ljut na Evroligu: Zbog Instagrama sam platio 300.000€

Izvor: B92, 28.Apr.2023, 21:59

Gazda Panatinaikosa ljut na Evroligu: Zbog Instagrama sam platio 300.000€

Prvi čovek Panatinaikosa Dimitris Janakopulos besan je na odluku Evrolige kada su kazne za Partizan i Real u pitanju.

Grk smatra da su one blage, a kako i ne bi kada je bio daleko strože kažnjen za mnogo manje prestupe.

Svoje nezadovoljstvo je izneo putem Instagrama.

"Želim da im odgovorim kao osoba koja je platila 300.000 evra zbog jednog posta na instagramu kada su mi turski navijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vređali porodicu. Kao osoba koja je platila 120.000 evra jer nisam bio poslušan prema EvZbroligi, kojem je zabranjeno da ide na utakmice zbog kazni Disciplinske komisije.

Kao osoba koja je platila 1.700.000 evra ličnih, a ne klupskih kazni, zbog mog instagram naloga i navodnih uvreda na račun Evrolige. Kako da se osećam danas kada svi na svetu smeju Evropskoj košarci zbog onog što se desilo na utakmici Real – Partizan?

Šta sada da radim? Kako da se osećam? Da li iko u Evroligi ili Disciplinskoj komisiji razmišlja o tome? Koju mi poruku šaljete? Sledeći put neću psovati, neću ismevati, nego ću početi da udaram ljude. Da li je to poruka koju mi nudite ovim kaznama za jučerašnje događaje?

U ono doba 250.000 ljudi je pratilo moj instagram nalog. Ono što znam, Evroligu gledaju milioni ljudi, 20-50-100 miliona širom sveta. Kaznili ste igrače sa pet i tri utakmice i da plate 1.700.000 evra? Mislim da nešto ovde nije u redu“, napisao je Janakopulos.

Podsetimo, zbog tuče u Madridu tokom drugog meča plej-of serije Evroliga je Real i Partizan kaznila sa po 50.000 evra. Matijas Lesor i Gabrijel Dek su dobili po meč suspenzije, Kevin Panter dve, a najgore je prošao Geršon Jabuesele kojeg neće biti na narednih pet mečeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GAZDA PANATINAIKOSA GRMI NA EVROLIGU: Nezadovoljan je zbog kazni Realu i Partizanu – „Zbog Instagrama sam platio 300 hiljada evra!“

Izvor: HotSport.rs, 28.Apr.2023

Ljut je! Prvi čovek grčkog Panatinaikosa, Dimitirs Janakopulos, bio je jako ljut nakon što su izrečene kazne Real Madridu i Partizanu Mozzart Bet od strane Evrolige. – Želim da im odgovorim kao osoba koja je platila 300.000 evra zbog jednog posta na instagramu kada su mi turski navijači vređali...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.