Izvor: Press, 13.Apr.2018, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FIZIČKI KONTAKT - OPET? Nakon što je Kija počupala Macu, NOVI HAOS! I ona DOHVATILA Diskreciju (VIDEO)

Lom
Kako se bliži kraj rijalitija "Zadruga" dobrano raste tenzija na imanju u Šimanovcima. Sukobi su sve žešći, učestaliji, a takmičari neretko ne biraju sredstva koja koriste - kako verbalna, tako i fizička.
FINALE ABA LIGE IGRA SE SAMO ZA TROFEJ!? Zna se već ko će u EVROLIGU (FOTO)

Nakon ŠTO SU GA DISKVALIFIKOVALI >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << iz Zadruge: Snimio video u kolima sa BRUTALNIM prozivkama
Kristinu Kiju Kockar je Maca Diskrecija toliko isprovocirala teškim rečima da ju je ova počupala za kosu, nakon čega ih je obezbeđenje razdvojilo (te snimke pogledajte na OVOM linku).

ISPLIVAO SNIMAK: Sukob u bekstejdžu Zadrugovizije - Maca gurnula Kiju, a onda... NEEMITOVANE SCENE
Nakon tih ružnih scena, u Šimanovcima je otkriveno da je Macu još jedna učesnica vukla za kosu.  Kako tvrdi Dragica Janičić, danas je Ana Korać Macu počupala za kosu. Dragica je to otkrila u razgovoru sa drugim zadrugima kada je ispričala šta je videla.
 
Ana Korać, Kristina Kija Kockar i Dragica Janičić

Foto: TV Pink printscreen/Zadruga

 
- Ja sam surovo realna. Ana je počupala za kosu, a ova nikoga nije dirala - rekla je Dragica.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.