Evroliga kaznila Teodosića sa 4.500 evra

Izvor: B92, 28.Jan.2016, 09:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga kaznila Teodosića sa 4.500 evra

Plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić kažnjen je sa 4.500 evra zbog isključenja u evroligaškom duelu protiv Laboral Kuče.

Kapiten reprezentacije Srbije je žestoko protestovao nezadovoljan time što sudije nisu dosudile faul igrača španskog tima Kima Tilija nad njim.

U duelu pod košem Teodosić je ostao na parketu, Tili je bez problema poentirao pošto je ostao sam na ziceru, a potom je lider “Armejaca“ >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << krenuo u verbalni obračun sa arbitrima.

Evroliga je donela odluku da Teodosića kazni sa 4.500 evra, zbog vređanja sudija, CSKA je odmah uputio žalbu, međutim ona je još brže odbijena.

Moskovska ekipa je izgubila duel protiv Laborala rezultatom 81:71 i posle četiri utakmice Top 16 faze Evrolige u Grupi F nalazi se na četvrtoj poziciji sa dve pobede i dva neupeha.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teo udaren po džepu

Izvor: Vesti-online.com, 28.Jan.2016

Plejmejker CSKA Miloš Teodosić kažnjen je sa 4.500 evra zbog isključenja na meču Top 16 faze Evrolige protiv Laboral Kuće...Naš as je u finišu meča vređao sudije posle nedosuđenog faula, pa je poslat u svlačionicu, a "armejci" su poraženi, drugi put u drugoj rundi najjačeg klupskog takmičenja...Ruski...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.