Evroliga kaznila Teodosića!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2016, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga kaznila Teodosića!

Plejmejker moskovskog CSKA Miloš Teodosić kažnjen je zbog prestupa koji je napravio tokom prošlonedeljnog duela sa Laboral Kućom.

Disciplinska komisija Evrolige donela je odluku o kažnjavanju srpskog reprezentativca Miloša Teodosića koji je prethodne nedelje zaradio isključenje u duelu sa Laboral Kućom.

Moskovski CSKA je gostovao španskom sastavu u okviru 4. kola TOP 16 faze >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evrolige, a Miloš Teodosić je isključen zbog vređanja arbitara.

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije verbalno je napao sudiju koji mu je pokazao ličnu grešku u momentu kada je Kim Tili napravio faul na Teodosiću.

Zbog onoga što je usledilo nakon opisane situacije Miloš Teodosić je kažnjen sa 4.500 evra što nije tako drastična sankcija.

Šampion VTB lige izgubio je pomenutu utakmicu rezultatom 81:71 pa posle četiri odigrane utakmice zauzima četvrto mesto u grupi "F" sa dve pobede i dva poraza.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EVROLIGA NEMILOSRDNA: Kazna za Teodosića!

Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2016

Srpski plej kažnjen  je zbog prestupa na meču sa Loboral Kućom.. . Teodosić je vređao sudije, jer nije bio zadovoljan  njihovom odlukom da ne sviraju faul nad njim. Posle takve reakcije, Teodosić je usključen sa meča.. Odlukom disciplinske komisije Evrolige, srpski košarkaš je kažnjen sa 4...

Nastavak na HotSport.rs...

EVROLIGA, TOP 16: Repriza prošlogodišnjeg finala u Madridu, lak posao za CSKA i Fenerbahče

Izvor: HotSport.rs, 28.Jan.2016, 11:20

Danas su na programu tri utakmice petog kola TOP 16 faze Evrolige.. . Prva utakmica današnjeg programa iz grupe F će biti odigrana u Moskvi, gde će CSKA našeg Miloša Teodosića dočekati Brose Basket. Zanimljivo je da ruski gigant još uvek nije poražen u duelima sa nemačkim timom, a susreli su...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.