Evroliga izabrala petorku: Drugo priznanje za Dončića

Izvor: N1 televizija, 10.Maj.2018, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga izabrala petorku: Drugo priznanje za Dončića

Pred finalni turnir u Beogradu, Evroliga je izabrala pet igrača koji su obeležili ligaški deo. U prvoj petorici elitnog takmičenja našli su se Nik Kalates (Panatinaikos), Nando de Kolo (CSKA), Luka Dončić (Real Madrid), Tornike Šengelija (Baskonija) i Jan Veseli (Fenerbahče).

Mesto u najboljem timu takmičenja 'odbranio' je samo De Kolo, koji je u prvoj petorci bio i prošle sezone, dok su Kalates, Dončić >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << i Šengelija prvi put dobili laskavo priznanje. Veseli se u idealnoj ekipi našao i u sezoni 2015/16.

Dončić je prethodno, drugu godinu zaredom, proglašen Zvezdom u usponu.

Petoricu igrača birali su mediji i navijači.

Druga petorka biće proglašena u petak, a najkorisniji igrač (MVP) biće poznat po završetku fajnl fora u Beogradu.

Publika u glavnom gradu Srbije moći će da vidi u akciji trojicu od petorice najboljih, pošto će se u polufinalima sastati De Koloov CSKA sa Dončićevim Real Madridom, i Fenerbahče Jana Veselog sa Žalgirisom.

Fajnl-for je na programu od 18. maja, a Sport Klub je tim povodom pripremio ekskluzivni materijal, u kome ćete moći da uživate i na televiziji i na sajtu.

Izvor: You Tube

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.