Izvor: TvojPortal.com, 22.Sep.2011, 11:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga će biti kao NBA

Izvor: pressonline
Svi u Evropu! Košarkaši i vlasnici NBA klubova nisu ni blizu dogovora oko kolektivnog ugovora, tako da ove sezone verovatno nećemo gledati najjaču košarkašku ligu na svetu, ali će se zato za trofej Evrolige boriti momci koji su do juče bili nosioci igre u Lejkersima, Seltiksima, Maveriksima, Niksima...




Sve više velikih NBA zvezda odlučuje se za privremenu selidbu na Stari kontinent - Real Madrid je >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << angažovao Rudija Fernandeza, Armani je potpisao ugovor sa Danilom Galinarijem, dok je Kaha Laboral angažovala Kevina Serafina. Istovremeno, Semih Erden je na pragu potpisivanja ugovora sa Bešiktašem, a najveća bomba bi sigurno bio eventualni dolazak Kobija Brajanta u italijanski Virtus.
Real Madrid je saopštio da je košarkaš Dalas Maveriksa Rudi Fernandez pristao da igra za taj klub tokom trajanja lok-auta. Međutim, u ugovoru postoji i klauzula po kojoj Fernandez po isteku ugovora može trajno da napusti Dalas i vrati se u „kraljevski klub".
Galinari se vratio kući
Reprezentativac Španije, koja je u nedelju odbranila zlato na Evropskom prvenstvu u Litvaniji, u redove NBA šampiona došao je u junu, pošto je prethodne tri sezone igrao za Portland. On je za tim iz Oregona u proseku igrao 24,1 minut i beležio 9,1 poen, pa se očekuje da će iskusni krilni igrač u predstojećoj sezoni biti veliko pojačanje za Madriđane za koje će igrati i njegov bivši saigrač Serhio Rodrigez.
Fernandezu će u Evropi društvo praviti i igrač Denver Nagetsa, Italijan Danilo Galinari, koji će do daljeg igrati u domovini za ekipu Armanija.Opsirnije procitajte na ovom linku.

kosarkaEvroliganba

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.