Evroliga: Radnički pobedio Oradeu

Izvor: Vesti-online.com, 11.Jan.2014, 19:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga: Radnički pobedio Oradeu

Vaterpolisti Radničkog su pobedili rumunsku Oradeu u Kragujevcu rezultatom 8:6 u četvrtom kolu Grupe B Lige šampiona.

 

Radnički je dobro otvorio utakmicu i poveo golom Đorđa Filipovića, ali potom nije imao rešenja za dobru odbranu Rumuna, predvođenu golmanom srpske reprezentacije Gojkom Pijetlovićem.

 

Gosti su to iskoristili, pa su najpre izjednačili, a zatim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << i poveli sa 3:1. Kragujevčani su do poluvremena uspeli da izjednače golovima Dušana Markovića i Ivana Basare (3:3).

 

Po povratku sa odmora izabranici Dejana Jovovića nastavili su u istom ritmu i u potpunosti preokrenuli rezultat u svoju korist, preko Aleksandra Ćirića i Borisa Zlokovića, ali je prvak Rumunije uspeo da izjednači pa se rezultatom 5:5 ušlo u poslednji period.

 

Zloković je otvorio poslednju deonicu sa dva gola, a posle gola Srđana Vuksanovića Kragujevčani su poveli sa 8:5. Do kraja meča, Oradea je samo uspela da ublaži poraz iz situacije sa igračem više.

 

 
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Kragujevac

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.