Evroliga - Grci prošli Baskiju, Barsa bez milosti

Izvor: Sportske.net, 08.Jan.2016, 00:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga - Grci prošli Baskiju, Barsa bez milosti

Olimpijakos za razliku od jesenas slavio u Vitoriji, Barsa rešila meč protiv Kimkija u prvom poluvremenu...

Večeras su odigrana dva meča u grupi F.

Olimpijakos je prošao Baskiju, uspeli su da dobiju Kuću Laboral sa 82:76.

Grci su odigrali dobru odbranu, Vasilis Spanulis je ubacio 19 poena, a postao je deseti igrač u istoriji Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji je postigao više od 300 trojki.  Hanter je dodao 17 poena, Printezis 15, Manzaris 14.

Ovo je inače treći susret dva tima ove sezone, Olimpijakos je u prvoj fazi izgubio u Vitoriji, ali sada su odneli pobedu.

Barselona je lako izašla na kraj sa Himkijem, oba tima sada imaju skor 1-1. Već u drugoj četvrtini Katalonci su stigli do dvocifrene prednosti, bilo je 49:29 na poluvremenu, Satoranski je pogodio sa sirenom.

Rusi su se serijom 11:2 vratili u finišu, pustili se na -12, ali je to bilo sve šta su uradili, na kraju 87:70 za domaće.

Navaro i Ribas su postigli po 14 poena, Satoranski dodao 13, Tomić 12. Kod ekipe iz Podmoskovlja Rajs 14, Šved 13, gosti su šutirali 3 od 23 za trojke.

U prva dva meča dana, CSKA je savladao Real sa 95:81, dok je Cedevita odnela pobedu u Turskoj protiv Darušafake 79:72.

Sutra su na programu preostala četiri meča, Lokomotiva dočekuje Efes, Zvezda Fener. Igraju Panatinaikos protiv Unikahe, dok je Brose domaćin Žalgirisu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.