Izvor: DANuBeogradu.rs, 14.Mar.2018, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evroliga, 26. kolo: Crvena zvezda – Valensija

U četvrtak, 15. marta od 18.45, na programu je duel 26. kola košarkaške Evrolige Crvena zvezda – Valensija. Karte su već u prodaji u svim poslovnicama Eventima, a kapije dvorane „Aleksandar Nikolić“ otvaraju se u 17.00. Duel sa još jednim španskim predstavnikom u najelitnijem evropskom klupskom takmičenju predstavlja i uvod u izuzetno napornu i važnu … The post Evroliga, 26. kolo: Crvena zvezda – Valensija appeared first on Dan u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (četvrtak, 15.mart): Liga Evrope na skeneru, a Milan i Aresnal u kladilačkoj žiži... Zvezda sa Valensijom lomi obruč Evrolige!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Mar.2018, 09:31

6501: LOKOMOTIVA MOSKVA – ATLETIKO MADRID, 17.00 (Fudbal, Liga Evrope, plej-of) Ispostavilo se da je Atletiko bio prevelik zalogaj za Moskovljane. Prvi duel u Madridu dobio je sa ubedljivih 3:0 i moguće je da će Dijego Simeone ovog puta izvesti nešto izmenjen sastav s obzirom da ekipu za vikend...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.