Evrokup u teškoj situaciji?! Koga je Đordi zvao da se vrati?

Izvor: Sportske.net, 08.Jun.2020, 21:48

Evrokup u ''teškoj situaciji''?! Koga je Đordi zvao da se vrati?

Da li su već uočljivi udarci koje je FIBA ovog proleća zadala Evrokupu?

Evroliga će sledeće sezone ostati ista kao i prethodne, kada je u pitanju sastav učesnika, ali nekoliko klubova koji su doskora igrali u Evrokupu, odlučili su da prihvate poziv iz FIBA Lige šampiona, pa ćemo ih od sledeće sezone gledati u tom takmičenju, poput Darušafake, Tofaša, Galatasaraja, verovatno i Ritasa, Bilbaa...

Njihov btroj nije zanemarljiv, pa su se ovih dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pojavile informacije da je Đordi Bertomeu uputio poziv pojedinim klubovima iz FIBA Lige šampiona da se vrate u Evrokup i tako uzvrati udarac FIBA.

Pominje se atinski AEK, kao i izraelski Hapoel Jerusalim, čiji je generalni menadžer Gaj Harel potvrdio da je bilo kontakata sa čelnim ljudima EKA. Njihov poziv on je doživeo kao velike probleme u koje je zapao Evrokup.

''Pretpostavljam da je Evrokup u teškoj situaciji, pošto su pre 10 dana zvali tako mali klub poput nas nazad u to takmičenje'', izjavio je Harel.

-
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.