Eger potopio crno-bele

Izvor: TvojPortal.com, 14.Dec.2011, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eger potopio crno-bele

Tvoj portal
Vaterpolisti evropskog šampiona su u 4. kolu Evrolige izgubili 12:7 i u preostala dva meča ih čega velika borba za plasman u sledeću rundu takmičenja


Težak porazu veterpolista Partizana u 4. kolu Evrolige. Evropski prvak je ubedljivo izgubio na gostovanju Egeru 12:8 (3:0, 2:3, 2:3, 5:2) i u preostala dva meča će imati mnogo težak zadatak da se domogne drugog mesta u grupi, >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << odnosno plasmana u sledeću rundu takmičenja.
Mađari su odlično odigrali prvu i poslednju četvrtinu, a možda ključan momenat meča je bio promašaj Stefana Mitrovića iz peterca, odnosno odbrana iskusnog golmana Sečija.
U drugom meču ove gruepe Segen i Vašaš su odigrali nerešeno.
Posle 4. kola Vašaš ima 8 bodova, Seged 7, Partizan 4 i Eger 3.
Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da iznenade jednu od najboljih svetskih ekipa u meču grupe B. Novosađani su u bazenu „Spensa“ izgubili od dubrovačkog Juga 7:11 ( 2:4, 1:3, 2:2, 2:2), koji je sa dosadašnje četiri pobede neprikosnoven lider.
Izvor: novosti.rs

partizanEvroligaVATERPOLOEger

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.