Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Razgoropađeni Bogdan Bogdanović i Fener se sa dve pobede vraćaju u Istanbul (VIDEO)

Fantastični Bogdanović predvodio je Fenerbahče do druge pobede u OAKA areni, a večeras su ‘kanarinci’ odneli pobedu rezultatom 80:75 za 2:0 u seriji.

Košarkaši Panatinaikosa bili možda blagi favoriti za plasman na fajnal-for Evrolige, ali je Fenerbahče ipak podigao formu u pravom trenutku i napravio čak dva ‘brejka’ u Atini.
Posebno je forma u velikom usponu srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << koji je večeras ponovo bio apsolutno dominantan i čak efikasniji u odnosu na prvi meč. Večerašnjih 25 poena, osam skokova i šest asistencija doneli su mu epitet MVP-ja meča.
Fenerbahče je trijumfovao posle velike borbe i neizvesne završnice. Tokom celog meča rezultat je bio u egalu i ‘klackalici’, da bi u finiš ušao sa nekoliko poena viška. Imao je PAO loptu sa strane na 15 sekundi pre kraja, ali je lopta ispala Burusisu, Slukas ju je pokupio i poenima sa linije penala zatvorio meč.
U timu Panatinaikosa Majk Džejms je imao 22, Kris Singlton je imao 14, a Janis burusis 13, uz najbolji potez na meču:
.@paobcgr‘s big man @Bourou30 is mad at the rim ‼️#7DAYSMagicMoment #PAOFNB pic.twitter.com/GQb04xsa56
— EuroLeague (@EuroLeague) April 20, 2017

The post EVROLIGA: Razgoropađeni Bogdan Bogdanović i Fener se sa dve pobede vraćaju u Istanbul (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogdanović ponovo “ubio” Panatinaikos u Atini! Fener na korak od Fajnal fora!

Izvor: Telegraf.rs, 20.Apr.2017

Košarkaši Fenerbahčea napravili su još jedan brejk u plej -ofu Evrolige pobedom nad Panatinaikosom u Atini 80:75...Turski tim sada vodi sa 2:0 u seriji koja se igra do tri pobede i već prvu meč loptu imaju sledeće nedelje u Istanbulu...Odličnu igru prikazao je Bogdan Bogdanović sa 25 poena,...

Nastavak na Telegraf.rs...

PARTIZAN UVEK I SVUDA: Bogdan sa parketa OAKA arene ispalio rečenicu koja će oduševiti Grobare! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 20.Apr.2017

Naš bek pružio je još jednu spektakularnu partiju i jedan je od najzaslužnijih što je Fenerbahče došao na prag plasmana na fajnal for Evrolige.. . Bogdan Bogdanović je utakmicu u Atini protiv Panatinaikos završio sa 25 poena, osam skokova i šest asistencija i predvodio istanbulski tim do nove...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.