EVROLIGA: Protiv Efesa ne može bez odbrane, loša partija Zvezde u Istanbulu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 17:39

EVROLIGA: Protiv Efesa ne može bez odbrane, loša partija Zvezde u Istanbulu (FOTO)

Crveno-beli pretrpeli 15. poraz.

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su u Istanbulu od Efesa posle izuzetno loše odigranog meča. Domaćin je trijumfovao sa 86:72 (29:13, 27:22, 19:17, 11:20) i tako stigao do 12. pobede u sezoni dok su crveno-beli doživeli 15. poraz. Efes je do pobede stigao zahvaljujući fantastičnoj odbrani, ali i dličnom šutu za tri poena, dok je Zvezda igrala potpuno bez žara i spuštenog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << garda.

Sam početak je bio najava onoga što će se desiti u Istanbulu. Tim Dejana Radonjića kao da je potpuno zaboravio na igranje odbrane, a Efes je to kažanjavao iz napada u napad i već posle 10 minuta imao dvocifrenu prednost 29:13. Početkom druge deonice delovalo je da se Zvezda budi pošto je serijom 8-0 stigla do 29:21, ali je vrlo brzo Efes odgovorio na to i ponovo stekao dvocifrenu prednost, a na poluveeme u ubacio crveno-belima čak 56. poena. Drugi 20 minuta bilo je čisto odrađivanje posal za Efes. Zvezda je pokušala u nekoliko navrata da nešto više učini, ali je raspoloženi domaćin rutinski održavao prednsot i kontrolisao utakmicu do kraja za lagan i ubedljiv trijumf.

A win that proved to be comprehensive for @AnadoluEfesSK pic.twitter.com/i3XWDV8UCQ

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 26, 2021

Košarkaši Crvene zvezde danas od 17 časova gostuju Efesu u Istanbulu, u okviru 22. kola Evrolige gde će pokušati da prkeinu niz od četiri uzastopna poraza od turskog tima kojeg predvodi reprezentativac Srbije Vasilije Micić.

Tim Dejana Radonjića igra u promenljivoj formi pošto je u prethodnom kolu poražen od Barselone, a pre toga je savladao Real u Madridu. Na drugoj strani Efes je u prethodnom kolu poražen od Zenita i tako prekinuo seriju od tri pobede u elitnom takmičenju. Crveno-beli će u Istanbulu biti bez pomoći Marka Simonovića koji je još uvek van stroja.

.@AnadoluEfesSK hosts @kkcrvenazvezda tonight!

Who is winning? 🤔 pic.twitter.com/Rfs0TSRM0Q

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) January 26, 2021

IV ČETVRTINA

III ČETVRTINA

DRUGO POLUVREME

II ČETVRTINA

I ČETVRTINA

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanesa Sijera devojka tenisera Bernarda Tomića
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.