Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Maj.2013, 10:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Počinje fajnal-for

Ko će biti novi šampion Evrope u košarci? Odgovor ćemo dobiti u nedjelju uveče, a na fajnal-foru u Londonu očekuje nas kulminacija sezone na Starom kontinentu. U prvom polufinalu, u petak od 18 sati, u reprizi prošlogodišnjeg finala sastaju se CSKA i Olimpijakos, a u 21 čas počinje 'el klasiko', duel Barselone i Reala. Srbija će u Londonu imati četvoricu košarkaša, sve u moskovskom CSKA – Teodosić, Micov, Erceg i Krstić. 'Armejce' skoro svi smatraju favoritima, ali tako je bilo i prošle godine, kada su u finalu izgubili upravo od Olimpijakosa pogotkom Printezisa u posljednjoj sekundi. U tom duelu Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/pocinje-fajnal-for-evrolige.html)

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROGNOZA ZA F4: H1 i čista dvojka!

Izvor: MozzartSport.com, 10.Maj.2013

  CSKA MOSKVA – OLIMPIJAKOS Repriza prošlogodišnjeg finala ovog puta je na programu u polufinalu. Da su Moskovljani u tom famoznom finalu iskoristili prednost od 53:34 koju su imali na dva minuta pre kraja treće četvrtine, veliko je pitanje kako bi pre svega izgledala ekipa Olimpijakosa ove sezone....

Nastavak na MozzartSport.com...

Ronaldo poželeo sreću košarkašima Reala

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Maj.2013

Najbolji igrač Real Madrida Kristijano Ronaldo poželo je sreću košarkaškoj sekciji na završnom truniru Evrolige.. (FOTO: AP). – Košarkaški, srećno u večerašnjoj utakmici - napisao je Ronaldo i nakačio sliku na Instagramu na kojoj su Rudi Fernandez, Serhio Rodrigez i Nikola Mirotić.. U...

Nastavak na Sportski Žurnal...

EL (fajnal-for): CSKA dobio košarkašku lekciju, Olimpijakos brani titulu!

Izvor: Sportal.rs, 10.Maj.2013

Košarkaši Olimpijakosa igraće u finalu Evrolige! Atinski tim je u prvom polufinalu fajnal-fora 2013. godine potpuno zasluženo došao do pobede na moskovskim CSKA i tako stekao pravo da brani evropsku titulu.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.