Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 23:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Iznenađenje u Madridu, brejk Darušafake! (VIDEO)

Pobedu turskog tima su ‘sagradili’ Vonamejker, Vilbekin i Žižić.

U drugoj utakmici ‘tiop 8’ faze Evrolige je rezultatom 84:80 Darušafaka porazila Real Madrid.
Dosta dugo niko nije mogao da pobedi Madriđane na njihovom parketu, ali je to pošlo za rukom turskom timu koji je zakazao barem još dva duela sa Realom.
Darušafaka je vodila skoro tokom celog prvog poluvremena, ali se činilo da će posle preokreta Reala u trećoj četvrtini ‘kraljevski >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << klub’ privesti meč kraju bez puno muke. Međutim, sa tim se nije složio fenomenalni trio ‘zelenih’ sačinjen od dvojice Amerikanaca i jednog Hrvata.
U poslednjoj deonici se igralo sa dosta oscilacija, i jedan i drugi tim je mogao do mini serije koja bi rešila pobednika, Darušafaka je prva napravila jednu takvu i došla do veoma bitnog brejka u četvrtfinalu Evrolige.
Bred Vonamejker je bio najbolji sa 21 poenom danas, a po 17 su dodali Vilbekin i Žižić, dok je 13 imao Klajburn. U Realu je Serhio Ljulj kao i u prvoj utakmici bio najbolji, postigao je 22 poena uz šest asistencija, dok je Ajon dodao 16 poena.
.@dackadogus big man @ante_zizic drives for a CRAZY dunk!#RMBDDI #7DAYSMagicMoment #GameON pic.twitter.com/Qz48p64JBA
— EuroLeague (@EuroLeague) April 21, 2017

The post EVROLIGA: Iznenađenje u Madridu, brejk Darušafake! (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Evroliga,   Turska

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.