Izvor: HotSport.rs, 21.Apr.2017, 22:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Grin tragičar Olimpijakosa, ipak je malo 40 poena Spanulisa i Printezisa (VIDEO)

Odigran je još jedan duel ‘top 8’ runde Evrolige.
U neizvesnoj završnici je Efes došao do izjednačenja u seriji pobedom od 73:71 nad Olimpijakosem.
Efes je napravio veliki korak ka ‘Fajnal foru’ brejkom u Grčkoj, momci trenera Perasovića bi sa dve pobede na domaćem parketu izborili plasman na finalno takmičenje. Pirejci su imali inicijativu u prvoj polovini utakmice, u trećem kvartalu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je ritam drastično opao i tada je Olimpijakos postigao samo 10 poena.
Ništa bolji nije bio ni efes, ali je uspeo nekako da smanji zaostatak i u završnici dođe do prednosti. Crveno-beli su imali priliku da u poslednjem napadu pogode za 2-0 u seriji ali je Erik Grin bio neprecizan za tri.
Kao nekada ranije, kada su bili u formi i snazi, ponovo su briljirali Printezis i Spanulis. Ovaj duo je ukupno postigao 40 poena, po 20, uz to je Spanulis imao šest asistencija a Printezis isto toliko skokova. U pobedničkom timu najbolji učinak imao je Brajant Danston sa 16 poena, a jedan manje je postigao Tajler Hanikat.
Nice one from @D_Brown4 who throws down the jam to ensure the win for @AnadoluEfesSK! #OLYEFS #7DAYSMagicMoment #GameON pic.twitter.com/qpvUZwX8K4
— EuroLeague (@EuroLeague) April 21, 2017

The post EVROLIGA: Grin tragičar Olimpijakosa, ipak je malo 40 poena Spanulisa i Printezisa (VIDEO) appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.