EVROLIGA: Fenomenalni Vasa i društvo ISPUSTILI pobedu! Neverovatna serija DOMAĆIH na kraju od 16:0

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 20:53

EVROLIGA: Fenomenalni Vasa i društvo ISPUSTILI pobedu! Neverovatna serija DOMAĆIH na kraju od 16:0

Efes propustio veliku priliku.

Košarkaši Reala savldali su u Madridu Efes sa 80:76 (15:15, 13:23, 20:20, 32:18) u trećem meču četvrfinala Evrolige i tako su smanjili ukupan skor na 2:1. Četvrta utakmica na programu je u četvrtak takođe u prestonici Španije, a eventualna majstorica u Istanbulu.

 Sve je izgledalo kao da će Efes lagano počistiti Real i pobediti i na trećoj utakmici i otići na fajnal-for. Samo četiri minuta pre kraja vodili us 76:64 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i niko više nije sumnjao u pobedu, ali Madriđani su krenili na sve ili ništa.

Ready for LIFT OFF Vasilije Micic 🚀#7DAYSMagicMoment pic.twitter.com/h1BK5ItIPB

— Turkish Airlines EuroLeague (@EuroLeague) April 27, 2021

Do kraja je usledila serija od 16:0 domaćih i došli su neverovatnog trijumfa. Inače, nijedan tim u istoriji Evrolige nije uspeo da preokrene nakon što je gubio u seriji 2:0.

Fenomenalno je odigrao i ovaj meč Vasilije Micić. Ubacio je ukupno 29 poena, a uz to dodao šest asistencija, tri skoka i tri asistencije. Mogao je da bude heroj Efesa, čovek koji ga je odveo na Fajnal for, ali Real je imao Serhija Ljulja koji je pokazao kvalitet po kom je poznat i spasio je svoj tim gotovo sigurno izgubljene partije.

Ljulj je povezao trojke, na to su se nadovezali Garuba odličnom partijom, kao i Rudi Fernandez, tako da je to bio ključ povratka Reala u ovoj utakmici.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda slovačka teniserka Dominika Cibulkova.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Uzalud Micićevih 29 poena, Real od ivice ambisa do smanjenja u seriji

Izvor: RTS, 27.Apr.2021

Košarkaši Reala iz Madrida smanjili su na 2-1 u četvrtfinalnoj seriji sa Anadolu Efesom i zadržali šanse da se nađu na Plej-ofu Evrolige. Real se vratio sa ivice ambisa i pobedio turskog šampiona 80:76, iako je bio izuzetno blizu eliminacije. . "Kraljevski klub" je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.