Izvor: HotSport.rs, 27.Jan.2017, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EVROLIGA: Armija bez Tea slavila nad Efesom i učinila veliku uslugu Zvezdi!

Ekipa CSKA savladala je Anadolu Efes, rezultatom 80:77, i tako omogućila crveno-belima da povećaju razliku na tabeli, u odnosu na turskog predstavnika.

Moskovljani su do osetnje prednosti uspeli da dođu tek sredinom treće deonice, kada su se odlepili na maksimalnh plus 13, sa kojih su i ušli u odlučujućih 10 minuta.
Početkom poslednje deonice, delovalo je da domaćin plovi ka laganom trijumfu, buduću da su na osam minuta pre kraja imali ubedljivih 67:54.
Međutim, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Efes kome je ovaj meč bio izuzetno važan nije ima nmeru da se preda i preko sjanog Tomasa Ertela, na deset sekundi pre kraja dolazi na svega dva poena zaostatka.
Nakon toga Aron Džekson je bio polovičan sa linije penala, ali to nije uspeo da kazni Derik Braun, koji je promašio šut za produžetak.
Najbolji pojedinac u redovima CSKA, bio je Nando De Kolo sa 14 poena, dok je Kajl Hains uz 13 poena imao i 10 skokova,
Kod gostiju najefikasniji je bio Tomas Ertel sa 24 poena, dok je Tajlej Honejkat dodao 16.
Ova pobeda Moskovljana obradovala je i navijače Zvezde, koja će nakon ovog poraza Efesa, umaći turskom predstavniku na tri pobede.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

The post EVROLIGA: Armija bez Tea slavila nad Efesom i učinila veliku uslugu Zvezdi! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.