EL - Zenitu derbi u Podmoskovlju!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - Zenitu derbi u Podmoskovlju!

Fenjeraš slavio u "Mitišči areni".

Košarkaši Zenita iz Sankt Petersburga slavili su u ruskom derbiju u okviru 18. kola Evrolige, kao gost su bili bolji od Himkija rezultatom 81:83.

Puno promašaja na obe strane u prvoj deonici, koja na kraju pripada gostima, ali sa samo pola koša razlike.

U drugom kvartalu je Himki zaigrao nešto bolje, došli su do preokreta i do prednost od takođe pola koša pred veliki odmor.

Po povratku sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pauze je Zenit zaigrao značajno bolje, Himki nije mogao da pogodi ništa, te je prednost gostiju dostigla i 13 poena.

Nisu se ipak domaći košarkaši predavali, raspucao se i Šved, pa su uspeli sredinom poslednje deonice da priđu Zenitu na tri poena zaostatka.

Ipak, uspeo je Zenit da se odbrani od njihovog naleta, zadržali su prednost i na kraju slavili.

Pobednički sastav je sa 20 poena i osam skokova predvodio Vil Tomas, Holins je dodao 15 poena, vrlo dobar i Ponitka sa 12 poena i osam uhvaćenih lopti.

Šved po pravilu najefikasniji kod Himkija, ubacio je 30 poena, pratili su ga Tima sa 17 i Jerebko sa 10 poena. Stefan Jović je meč završio sa dva poena, četiri asistencije i tri uhvaćene lopte, uz dve ukradene i samo jednu izgubljenu.

Himki ima skor 8-10, Zenit je upisao tek petu pobedu i ostaje poslednji na tabeli (5-13).

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Iznenađenje koje prija Zvezdi: Zenit srušio Himki u Podmoskovlju

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jan.2020

Kakav kiks Himkija! Ekipa Rimasa Kurtinaitisa priredila je prilično neprijatno iznenađenje svojim navijačima u Podmoskovlju, pošto je poražena od fenjeraša Zenita rezultatom 81:83. Domaćin je u potpunosti izgubio bitku pod obručima, a sve do poslednje četvrtine bili su u potpunoj šuterskoj...

Nastavak na MozzartSport.com...

ABA - Dominacija Cibone u hrvatskom derbiju!

Izvor: Sportske.net, 10.Jan.2020

Zadar deklasiran...Košarkaši Cibone ubedljivo su slavili u dvorani "Dražen Petrović" u Zagrebu protiv ekipe Zadra, na kraju je bilo 89:60 u korist ekipe iz prestonice...Dobijaju Cibosi prvi kvartal sa 26:17, da bi u drugom nagovestili potencijalno ubedljiv trijumf. Dobijaju drugu deonicu sa 20:9...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.