EL, TOP 16: Nedović se razigrao u Zagrebu i izbacio Cedevitu iz trke

Izvor: HotSport.rs, 10.Mar.2016, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL, TOP 16: Nedović se razigrao u Zagrebu i izbacio Cedevitu iz trke

Unikaha je kao gost bila ubedljiva protiv Cedevite 91:78 i tako ostala u borbi za Top 8 fazu Evrolige.

Cedevita nije imala snage da se suprotstavi “ranjenim” Špancima, a i kako kada su igrači tima iz Malage bili veoma motivisani. Pre svih naš Nemanja Nedović koji je ubacio 15 poena za Unikahu, jedan manje od saigraća Kulija. Takođe, blistali su Tomas i Vaskez sa po 14 poena, kao i Kuzminskas sa 11. Sa druge strane Amerikanci su nosili Zagrepčane, pošto je 16 >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << poena ubacio Vajt, a Pulen 15.
Pobedom se Unikaha ubacila u igru za Top 8 fazu Evrolige, a ključni meč će joj biti za svega sedam dana protiv Crvene zvezde u Malagi. Sa druge strane Cedevita je dalko od šani da se plasira dalje.

Evroliga, Top 16, 10. kolo
Grupa E
Lokomotiva – Fenerbahče 52:55
Cedevita – Unikaha 78:91
Darušafaka – Anadolu Efes (petak, 19.30)
Crvena zvezda – Panatinaikos (petak, 20.00)

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.