EL - TOP 10 zakucavanja i blokada u aprilu (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Maj.2017, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL - TOP 10 zakucavanja i blokada u aprilu (video)

Tokom aprila smo uživali u četvrtfinalnim mečevima Evrolige, a uoči fajnal-fora odabrani su najbolji potezi zabeleženi u prethodnih 30 dana.

Mnogo sjajnih poteza viđeno je na 15 četvrtfinalnih mečeva plej-ofa Evrolige, tako da nije bilo nikakvih problema da se napravi izbor najboljih zakucavanja i blokada.

Najbolje zakucavanje izveo je Keni Gabrijel na trećem meču između Fenerbahčea i Panatinaikosa, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dok je najbolja blokada bila delo Brajanta Danstona.

Plasman na fajnal-for obezbedile su ekipe Fenerbahčea, CSKA iz Moskve, Real Madrida i Olimpijakosa, a u prologu su najbolje blokade i zakucavanja viđeni u aprilu.


Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

EL: Monstruozno kucanje Gebrijela obeležilo april

Izvor: B92, 04.Maj.2017

Zvanični sajt Evrolige objavio je listu najboljih zakucavanja u aprilu, a bez sumnje na prvom mestu se nalazi krilni centar Panatinaikosa Keni Gebrijel...Bivši pobednik zakucavanja na Ol-staru turskog šampionata levom rukom je zakucao preko najboljeg blokera elitnog takmičenja Ekpea Juda...Panatinaikos...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.