Izvor: BanjalukaLive.com, 10.Maj.2013, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Olimpijakos "razbio" CSKA za plasman u finale

Prvi finalista fajnal-fora Evrolige je ekipa Olimpijakosa koja je u polufinalu savladala CSKA u reprizi prošlogodišnjeg finala. "Armejci" su djelovali kao razbijena vojska tokom većeg dijela utakmice pa konačan rezultat od 69:52 (24:17, 16:11, 13:8, 16:16) dolazi kao realno stanje stvari na terenu. Branilac trofeja je iskoristio nesnalaženje košarkaša CSKA a rezervisti tima iz Pireja bili su glavni akteri večerašnje pobjede Olimpijakosa. Najefikasniji u grčkoj ekipi bili su Pero Antić i Kajl Hajns sa 13 poena a Spanulis i Perperoglu imali su po osam pogodaka. Kada je ekipa CSKA u pitanju, tamo je Soni Vims bio najefikasniji sa 13 Opširnije... (http://www.banjalukalive.com/kosarka/el-olimpijakos-razbio-cska-za-plasman-u-finale.html)
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Srbi bez finala, šampion razbio CSKA!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2013

Košarkaši moskovskog CSKA nisu uspeli da se plasiraju u finale fajnal-fora Evrolige pošto su u polufinalu poraženi od ekipe koja ih je prošle godine savladala u istanbulskom finalu.

Nastavak na Sportske.net...

Pirejci: Najbolja odbrana ikad!

Izvor: B92, 10.Maj.2013

Igrači Olimpijakosa oduševljeni su kako su odigrali odbranu u pobedi nad CSKA u polufinalu Fajnal-fora Evrolige u Londonu...Tim iz Pireja je deklasirao Moskovljane sa 69:52, kontrolisavši meč svih 40 minuta igre u Londonu...Kapiten Vasilis Spanulis i igrač meča Kajl Hajns ims su naglasili fenomenalnu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.