EL: Cedevita dobila i Efes

Izvor: B92, 21.Jan.2016, 22:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Cedevita dobila i Efes

Košarkaši Cedevite pobedili su Anadolu Efes 84:80 na svom parketu u četvrtom kolu Top 16 faze Evrolige.

Hrvatski tim upisao je drugu pobedu i naneo drugi poraz ekipi Dude Ivkovića.

Zagrebačku ekipu predvodili su Bilan i Arapović sa po 16 poena, a sa po 12 pratili su ih Pilepić i Babić, koji je imao 10 uhvaćenih lopti.

U turskom timu 17 poena ubacio je Braun, jedan manje Šarić, a Ertel >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je imao dabl dabl učinak sa 12 poena i 10 asistencija.

Posle prvih 20 minuta rezultat je bio nerešen, ključnu prednost domaći su ostvarili u trećem periodu igre, kada su imali plus 13. Efes je uspeo da se vrati i izjednači osam minuta pre kraja meča, i povede u tri navrata, ali je Cedevita u poslednjih dva minuta poenima Arapovića ponovo vratila prednost koju do kraja nije ispustila.

U narednom, petom kolu Top 16 faze Cedevita gostuje Fenerbahčeu, dok Efes, takodje, u gostima igra protiv Unikahe.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dudin Efes poražen u Zagrebu! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2016

'Vitamini' drugi put ove sezone oborili na pleća jedanog od kandidata za visok plasman i tako upisali drugi trijumf u top 16 fazi...U veoma uzbudljivoj utakmici Cedevita je pred svojom publikom savladala Anadolu Efes rezultatom 84:80 (24:20, 23:27, 18:12, 19:21)...Miro Bilan i Marko Arapović bili su...

Nastavak na Sportske.net...

Cedevita bolja od Efesa u Zagrebu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016

Košarkaši Cedevite pobedili su večeras u Zagrebu ekipu Efesa sa 84:80 u četvrtom kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige...Cedevita je tako stigla do druge pobede u Top 16 fazi, dok je Efes upisao drugi poraz...Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Miro Bilan i Marko Arapović sa po 16 poena, dok su...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.