Džeremi Pargo utišao Abdi Ipekči

Izvor: B92, 05.Feb.2015, 22:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeremi Pargo utišao Abdi Ipekči

Košarkaši Makabija pobedili su Galatasaraj u Istanbulu posle produžetka sa 97:94, u 6. kolu Top16 faze u Evroligi.

Trijumf Izraelcima u dvorani Abti Ipekči doneo je Džeremi Pargo trojkom u poslednjoj sekundi.

Makabi je tako ostvario petu pobedu u E grupi, dok je turski tim pretrpeo četvrti poraz.

Domaćin je bio bez Karlosa Aroja i Vladimira Micova, ali je i pored toga imao šansu da slavi, najviše zahvaljujući fantastičnom Zoranu Ercegu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Srpski košarkaš bio je najzaslužniji što je Galatasaraj uspeo da nadoknadi -8 (85:77) u poslednja dva minuta regularnog dela, ali ipak u produžetku domaći tim nije imao snage da slavi.

Makabi je bolje počeo, tokom prvog poluvremena je čuvao prednost, ali se Galata probudila u trećoj deonici i u 25. minutu imala je +10 (59:49).

Tada je stvari u svoje ruke preuzeo fantastični Devin Smit koji je sam vratio goste u igru, ali je u finišu zaradio petu ličnu grešku.

Smitje predvodio goste sa 24 poena, 4 skoka i 4 asistencije, Pargo je dodao 17 poena i 5 skokova, a Lendsberg je ubacio 14 poena. Kod domaćina, fantastični Zoran Erceg imao je 29 poena, 7 skokova, 10 iznuđenih faulova i indeks 33, 20 poena ubacio je Arslan, a 14 Karter.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pargo nestvarnom trojkom utišao Istanbul, Zvezda ima šansu da stigne Galatu, Erceg tragičar (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Feb.2015

Trojkom u poslednjoj sekundi, Džeremi Pargo doneo petu uzastopnu pobedu Makabiju..Makabi je posle uvodnog poraza ostvario i petu uzastopnu pobedu, ovog puta posle prave drame u dvorani Abdi Ipekči u Istanbulu. Galatasaraj je pao posle produžetka, a Zoran Erceg je imao šansu da Turcima donese pobedu,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.