Džejms: Mnogo igrača je osvojilo Evroligu, ali samo je jedan najbolji strelac

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Mar.2024, 23:49

Džejms: Mnogo igrača je osvojilo Evroligu, ali samo je jedan najbolji strelac

Amerikanac iz Monaka prestigao na večnoj listi Vasilisa Spanulisa.

Košarkaš Monaka Majk Džejms i najbolji strelac Evrolige izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, da je mnogo igrača osvojilo Evroligu ali da je samo jedan najbolji strelac. Džejms je zvanično danas na utakmici sa Crvenom zvezdom prestigao Vasilisa Spanulisa i tako postao najbolji strelac u istoriji Evrolige >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << .

 - Nije bilo previše teško. Neću biti preterano emotivan po tom pitanju, dok se jednog dana ne osvrnem preko ramena i prisetim svega. Bio sam fokusiran da dobijemo meč, nisam hteo da oborim rekord, pa da izgubimo. Bilo bi čudno, ne bih mogao da budem srećan. Bilo je bitno da nam taj rekord ne skrene pažnju od onoga što je zaista važno i drago mi je što smo pobedili - izjavio je Džejms.

Amerikanac je rekao da bi mu bilo drago da osvoji i evropsku titulu.

 - Trudio sam se da igram svoju igru i budem svoj. Odradio sam to, ušao je taj šut i mogao sam da nastavim dalje. Sada možemo da proslavimo. Voleo bih da osvojim titulu u Evroligi, ali teško je reći. Mnogo igrača je osvojilo Evroligu, ali samo je jedna najbolji strelac. Možda sam sebičan, ali želim oba - zaključio je Džejms.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.