Obradović: Velika čast mi je biti trener najboljem svih vremena

Izvor: B92, 07.Mar.2024, 23:06

Obradović: Velika čast mi je biti trener najboljem svih vremena

Trener Monaka Majk Džejms je izneo utisak posle pobede nad Crvenom zvezdom.

"Kneževi" su savladali crveno-bele 98:90, u okviru 28. kola Evrolige i tako došli do sedme uzastopne pobede.

Izjavu je posvetio Majku Džejmsu, koji je ušao u istoriju elitnog takmičenja. On je prestigao Vasilisa Spanulisa po ukupnom broju poena.

"Velika je čast biti trener najboljeg svih vremena. Tri godine smo zajedno, gradili smo naš odnos. Pomažemo jedan drugom, na najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << način. Tim ga podržava takođe. Jednom smo igrali plej-of, Fajnal For i svi očekuju još više ove sezone. Njegov rekord biće još značajniji, ako budemo napravili iskorak. Ovo je bila emotivna utakmica za nas, nije bilo lako da igramo. Dobar tim je bio sa druge strane, normalno je što nismo našli ritam na početku. Slavili smo pobedu, ali više smo slavili ono što je Majk Džejms uradio za istoriju evropske košarke”, rekao je Obradović.

Monako se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa skorom 18-10.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Svađali se na utakmicama, vređali van parketa, a sada je Obradović skinuo kapu Majku Džejmsu: Čast je biti trener najboljem igraču svih vremena

Izvor: Sportal.rs, 07.Mar.2024

Košarkaš Monaka Majk Džejms i najbolji strelac Evrolige izjavio je na konferenciji za medije nakon utakmice sa Crvenom zvezdom, da je mnogo igrača osvojilo Evroligu ali da je samo jedan najbolji strelac.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.