Izvor: Piplmetar.rs, 28.Mar.2024, 07:30

Dončićeva prognoza -for Evrolige!

Nekadašnji osvajač i MVP Evrolige sa Real Madridom Slovenac Luka Dončić javio se iz Sjedinjenih Američkih Država i dao prognozu o učesnicima Fajnal-fora ove sezone.
Velika zvezda NBA franišize i jedan od najboljih košarkaša današnjice prognozirao je da će se na Fajnal-foru u Berlinu naći njegov Real Madrid, Olimpijakos, Panatinaikos i Fenerbahče.
Naravno, Dončić veruje da će Real odbraniti titulu prvaka Evrope.
Zanimljivo među četiri najbolja tima u Evropi, Slovenac ne vidi Barselonu, koja je trenutno u vrhu tabele, ali ni Monako Saše Obradovića. Obe ekipe su igrale na Fajnal-foru...

Nastavak na Piplmetar.rs...






Povezane vesti

BOGDAN PROGNOZIRAO UČESNIKE F4: Nema Partizana, ali je tu tim u koga mnogi sumnjaju! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Mar.2024

Bogi veruje u tim Duška Ivanovića Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović javio se iz SAD i dao prognozu za završni turnir Evrolige. Pitanje jednostavno – koja četiri tima će se plasirati na završni turnir Evrolige u Berlinu. Bogdan Bogdanović je dao sledeću prognozu: Real Madrid (odgovorio kao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.