Darušafaka dovela najboljeg igrača Brosea!

Izvor: Sportske.net, 18.Jun.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darušafaka dovela najboljeg igrača Brosea!

Novinar Dejvid Pik prenosi vest da je Bredli Vonamajker potpisao dvogodišnji ugovor sa Evroliginim mezimčetom.

Trener Darušafake Dejvid Blat je u Vonamejkeru sigurno dobio veliko pojačanje.

Ovaj Amerikanac je prethodne dve sezone blistao u dresu Brose Basketsa, sa kojim je osvojio dve titule šampiona Nemačke i dobio brojna individualna priznanja.

On je prošle sezone bio najzapaženiji igrač Bamberga u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroligi, gde je prosečno beležio 12.2 poena, 4.1 skok i 4 asistencije. U 11. kolu Top 16 faze bio je MVP.

Bredli Vonamejker ima 26 godina, rođen je u Filadelfiji gde je završio srednju školu, koledž je pohađao u Pitsburgu, potom igrao NBA D-ligu i osvojio ovo takmičenje 2012. godine sa ekipom Ostin Torosa. Prvi ino angažman imao je u francuskom Limožu, a pre Brosea igraje u Italiji za Pistoju.

Source: David Blatt, Darussafaka have signed Brad Wanamaker to two-season guaranteed contract.

— David Pick (@IAmDPick) June 18, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Završeno? Roma dovela heroja Liverpula?

Izvor: Sportske.net, 19.Jun.2016, 14:16

Italijanski novinar tvrdi da je posao gotov...Navodno je Martin Škrtel izabrao Romu pre Intera. Slovak bi trebalo da potpiše trogodišnji ugovor sa "Vučicom" odmah po završetku EP...Naime, on je izabrao Romu zbog želje da igra standardno, mada nema nikakvu garanciju jer je prošle sezone Spaleti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.