Izvor: Piplmetar.rs, 27.Feb.2024, 12:30

Da li je ovo ponuda koju je Edi Tavares čekao?

Centar Real Madrida Edi Tavares je bez ugovora za narednu sezonu u ovom trenutku.
Jedan od najboljih centara u Evroligi će nesumnjivo dobiti brojne ponude u narednom periodu. Pisalo se o mogućem odlasku u NBA ligu, o Panatinaikosu, o Dubaiju… Ali i o ponudi Real Madrida koji je ispipavao teren, košarkaš sa Zelenortskih Ostrva nije bio zadovoljan uslovima, no sada su poboljšani.
Njegova želja da ostane >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << u Madridu je velika, ali mora i Real da pokaže da je i njihova želja jednaka, ako ne i veća. Nove informacije kažu da su mu Madriđani ponudili trogodišnji ugovor sa znatno boljim primanjima.
Ne pojavljuju se brojke, ali se zna da je politika kluba da ne idu preko 3.500.000 evra bruto po sezoni kada je reč o plati pojedinca. To je oko 2.000.000 evra godišnje. Veruje se da će Real ipak otići nešto iznad te brojke i da će to biti dovoljno da ga uveri

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.